Κατσούρμπος | Η Φιλοσοφια Μας
41112
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-41112,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.6.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Αναγέννηση σημαίνει και “αναδημιουργία” και “ξανάζωντάνεμα”.

Αυτή είναι και η φιλοσοφία μας. Μέσα από το εστιατόριό μας προσφέρουμε πιάτα βασισμένα στην παράδοση της Κρήτης. Ξαναζωντανεύουμε συνταγές.
Αναδημιουργούμε γεύσεις. Κρατάμε την παράδοση όχι μόνο της Κρήτης αλλά της χώρας μας.
Η ατμόσφαιρα, τα υλικά, οι άνθρωποι, οι συνταγές, τα αρώματα, τα μπαχάρια, οι γεύσεις, η ιστορία, οι εικόνες από το παρελθόν συνδέονται με τον ήρωα του Χορτάτση.
Το φαγητό είναι λοιπόν απόλαυση. Η ζωή πρέπει να είναι απόλαυση.

Στον “Κατσούρμπο” επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε γευστικές εμπειρίες. Η οικογένεια μας είναι εδώ γα να υπηρετήσει αυτόν τον σκοπό!
Θέλουμε να ταξιδέψετε στην παλιά Κρήτη. Θέλουμε να ξανά γεννήσουμε αυτή τη νοστιμιά που έρχεται από το παρελθόν και την ιστορία μας.

“Πίσω από μια επιτυχημένη συνταγή λέγεται ότι κρύβεται η αγάπη και το πάθος από αυτόν που την μαγειρεύει.” Αυτή είναι και η αποστολή μας.
Να προσφέρουμε καθημερινά κρητικές γνήσιες συνταγές, απλόχερα, με αγάπη και πάθος ώστε να φτάνουν στο τραπέζι σας έτοιμα να τα απολαμβάνετε όπως απολάμβανε το φαγητό ο ήρωας μας. Ο Κατσούρμπος.