Κατσούρμπος | Κατσούρμπος - Κρητική Κουζίνα
4
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-4,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.6.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Καλως ηλθατε στο Εστιατοριο

ΚΑΤΣΟΥΡΜΠΟΣ

Ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος στην Αθήνα είναι εδώ για να σας ταξιδέψει στις γεύσεις της γνήσιας κρητικής κουζίνας. Κάθε γεύση που θα απολαύσετε στον “Κατσούρμπο” έχει τις ρίζες της στην Κρήτη! Εδώ “τα αρώματα, τα υλικά και οι συνταγές” αναγεννήθηκαν από το 2005. Αφήστε ελεύθερες τις αισθήσεις. Καλή απόλαυση!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η Ιστορια μας

Απο το 2005 φέρνοντας υλικά αποκλειστικά από μικρές παραγωγικές μονάδες του νησιού, δημιουργούμε με συνταγές παραδοσιακά κρητικές. Βασικές αρχές μας είναι ότι τα κρέατα είναι φρέσκα και πάντα μαγειρεμένα με αγνό παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας από το Λευκοχώρι Μονοφατσίου.

Η φιλοσοφια μας

Αναγέννηση σημαίνει και “αναδημιουργία” και “ξαναζωντάνεμα”. Αυτή είναι και η φιλοσοφία μας. Μέσα από το εστιατόριό μας προσφέρουμε πιάτα βασισμένα στην παράδοση της Κρήτης. Ξαναζωντανεύουμε συνταγές. Αναδημιουργούμε γεύσεις. Κρατάμε την παράδοση όχι μόνο της Κρήτης αλλά της χώρας μας.

Κρητικη Διατροφη

Στον “Κατσούρμπο” επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε γευστικές εμπειρίες. Η οικογένειά μας είναι εδώ για να υπηρετήσει αυτόν τον σκοπό! Θέλουμε να ταξιδέψετε στην παλιά Κρήτη. Θέλουμε να ξανά γεννήσουμε αυτή τη νοστιμιά που έρχεται από το παρελθόν και την ιστορία μας.